Asiatisk oksebowl med råkost og soya/ingefærsauce
15-20
4 dages holdbarhed

Asiatisk oksebowl med råkost og soya/ingefærsauce

Ingredienser

Allergener
  • Soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Rødløg
Rødløg
½ stk
Æble
Æble
1 stk
Kålmix
Kålmix
100 g
Lime
Lime
¼+¼ stk
Sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Strimler af oksekød
Strimler af oksekød
275 g
Soja/ingefærsauce
Soja/ingefærsauce (Soja, Hvede)
½+½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 540 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Råkost: Pil rødløg og skyl æble. Skær begge i tynde skiver og kom i en skål sammen med kålmixen. Pres saften fra den halve lime over. og vend det godt sammen.
  3. Tilbehør: Varm en tør stegepande op til middelhøj varme og rist sesamfrøene ca. 1 min. Kom dem i en lille skål. Skyl og skær resten af limen i både.
  4. Oksekødsstrimler: Kom lidt olie på panden og varm op til høj varme. Steg kødet i 1 min. uden at røre i det. Vend det om og steg videre i 1–2 min. Krydr med lidt friskkværnet peber og vend den ene del soya/ingefærsauce i.
  5. Servering: Anret bowlen med ris i bunden og læg kødstrimlerne og råkost pænt ved siden af hinanden. Top med ristede sesamfrø og servér soya/ingefærsauce og limebåde til.