Grøntsagscurry med ris og stegt broccoli
25-35
Budget
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grøntsagscurry med ris og stegt broccoli

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Smør

Chili con carne med quinoa

Løg
Løg
½ stk
Rød peber
Rød peber
1 stk
Gulerod
Gulerod
1 stk
Lime
Lime
½ stk
Basmatiris
Basmatiris
135 g
Rød karrypaste
Rød karrypaste
½ pakke
Kokosmælk
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sojasauce
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Broccoli
Broccoli
1 stk
Hakkede peanuts
Hakkede peanuts (Jordnødder, Nødder)
½ pose
Yoghurt naturel
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 801 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 19 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Pil og skær løg i tynde skiver. Skyl, rens og skær peberfrugt i grove stykker. Skræl og skær gulerod i tern. Del lime i to.
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. GrøntsagscurryVarm lidt olie op i en wok eller gryde ved middel varme. Steg løgene et par min. til de er blanke. Tilsæt peberfrugt, gulerod og karrypaste efter smag (Pas på, den er lidt stærk) og steg videre i 3-4 min. Tilføj kokosmælk og bouillon, kog op og lad curryen småkoge på lav varme i 8-10 min. Smag til med limesaft, soja, ½-1 spsk sukker og evt. mere karrypaste. Kom lidt vand i, hvis saucen bliver for tyk.
  4. Stegt broccoli: Skyl broccoli og skær i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien også. Varm lidt olie op på en stegepande til middelhøj varme. Steg broccoli i 3-4 min. Tilsæt 1-2 spsk smør, når der er 1 min. tilbage af stegetiden. Krydr med lidt salt og peber.
  5. Anret: Fordel ris i portionsskåle, kom grøntsagscurry på og top med stegt broccoli og hakkede peanuts. Servér yoghurt ved siden af.