Five spice BBQ kylling med råkost og ris
15-20
Budget
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Five spice BBQ kylling med råkost og ris

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du have

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
Kyllingebryst
280 g
BBQ sauce
BBQ sauce
1 pakke
Five spice
Five spice (Svovldioxid)
½ pose
Gulerod
Gulerod
3 stk
Rosiner
½ pose
Sherryeddike
Sherryeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 505 kcal
  • Fedt 4 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. BBQ kylling: Varm en stegepande op med lidt olie. Skær kyllingen i strimler og steg ca. 2 min på hver side, så de får lidt farve. Krydr med salt og peber. Kom BBQ sauce på panden og tilsæt five spice og ½ dl vand. Kog det op og sluk.
  3. Råkost: Skræl gulerødder og riv dem groft. Vend dem med rosiner, sherryeddike, lidt salt og peber.
  4. Servér kyllingen og BBQ sauce med råkost og ris til.