Hurtig fried rice med kylling, grønt og soya
15-20
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Hurtig fried rice med kylling, grønt og soya

Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • soja,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
Løg
½ stk
Hvidløg
Hvidløg
1 fed
Rød peber
Rød peber
1 stk
Æg
Æg (Æg)
1 stk
Kogte ris
1 pose
Coleslaw-blanding
100 g
Hakket kylling
Hakket kylling
300 g
Sojasauce
Sojasauce (Soja)
1½ spsk
Sød chilisauce
Sød chilisauce
½ spsk
Sesamolie
Sesamolie (Sesamfrø)
¾ tsk
Forårsløg
Forårsløg
½ bundt
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 578 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Pil løg og hvidløg. Hak begge. Skær peberfrugt i tern. Pisk æg i en lille skål. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest.
  2. Kylling og grønt: Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og coleslaw-blanding i 1-2 min. Tilsæt kylling, del fra hinanden og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
  3. Sauce: Rør soja, sød chilisauce og sesamolie sammen i en lille skål. Skyl og snit forårsløg.
  4. Fried rice: Kom lidt mere olie på panden, kom æg på og lad det sætte sig. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Tilsæt kylling/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.