15-20
Laktosefri
2 dages holdbarhed
Wok med kylling i teriyaki, stegt æg og bulgur
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- gluten,
- jordnødder,
- soja,
- nødder,
- sesamfrø,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Løg
1 stk
Gulerod
2 stk
Grønne bønner
1 pakke
Hakket kylling
300 g
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1 pakke
Æg (Æg)
2 stk
Hakkede peanuts (Jordnødder, Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 657 kcal
- Fedt 18 g
- Kulhydrater 72 g
- Protein 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
- Grønt: Pil og hak løg. Del gulerod på langs og skær i tynde skiver. Nip enden af bønnerne og del dem i 3-4 stykker.
- Wok: Varm lidt olie op i en wok eller stegepande til høj varme. Lynsteg kyllingen i ét stykke ca. 1 min. på hver side, så det får stegeskorpe. Del kødet fra hinanden og tilsæt løg, bønner og gulerod. Krydr med lidt salt og peber, og steg videre i 2–3 min. til kødet er gennemstegt. Tilføj teriyakisaucen, bland rundt og lad det stå på svag varme til resten af retten er klar.
- Stegt æg: Varm lidt olie op på en stegepande ved middelvarme. Slå æggene ud på panden og steg dem i 2–3 min. til æggehviden er stivnet, men blommen stadig er blød.
- Anret bulgur og wokretten i portionsskåle med et stegt æg på hver. Drys peanuts over og servér.