15-20
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
- Peber
- Sukker
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Citrongræs
1 stilk
Cherrytomater
125 g
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
¾ fed
Rød karrypaste
½ pakke
Tomatpuré
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 718 kcal
- Fedt 30 g
- Kulhydrater 69 g
- Protein 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Wokstrimler: Varm lidt olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet så det får stegeskorpe før det vendes. Steg ca. 1½ min ialt. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.
- Grønt: Fjern de yderste grove blade på citrongræsset og hak den hvide del. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og hak forårsløg. Pil og pres hvidløg.
- Rød karry: Svits hvidløg, hakket citrongræs og karrypasta (reducér mængden og svits lidt længere, hvis du ikke vil have det så stærkt) i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre ca. 2 min. Tilføj cherrytomater og forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber.
- Servér med ris til.