Sprødt kyllingelår med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris
30-40
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Sprødt kyllingelår med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris

Saftige kyllingelår uden ben. Serveret med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris. Børnevenlig ret.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornsris
Fuldkornsris
135 g
Kyllingelårsteak
Kyllingelårsteak
350 g
Sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Hvidløg
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Gulerod
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
Skoleagurk
1 stk
Bladselleri
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Koriander, frisk
Koriander, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 611 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Sprød kylling: Kom kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Kom presset hvidløg ved og drys med sesam. Vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber.
  3. Ketchup: Kom tomatpuré i en skål og rør det godt sammen med æbleeddike, 1 spsk sukker og ½ tsk vand.
  4. Grønt: Skræl gulerødder og skyl agurk og bladselleri. Skær det hele i stave.
  5. Hak koriander groft og drys den over risene. Servér sprød kylling med ris og spis grøntsagsstave med ketchup til.