Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime
25-35
Budget
2 dages holdbarhed

Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Peber
    • Olie

    Det skal du have

    Fuldkornsris
    Fuldkornsris
    135 g
    Rødløg
    Rødløg
    1 stk
    Gulerod
    Gulerod
    1 stk
    Hakket kylling
    Hakket kylling
    300 g
    Rød karrypaste
    Rød karrypaste
    ½ pakke
    Kokosmælk
    Kokosmælk
    2 dl
    Hønsebouillon
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Bolsjebede
    Bolsjebede
    1 stk
    Lime
    Lime
    ½ stk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 712 kcal
    • Fedt 32 g
    • Kulhydrater 66 g
    • Protein 39 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Rød karrysuppe: Pil rødløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm lidt olie op til høj varme i en gryde. Svits rødløg og gulerod ca. 1 min. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får lidt skorpe. Del det nu fra hinanden med grydeskeen, tilsæt rød karrypaste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilføj kokosmælk, hønsebouillon og 1½ dl vand og lad det koge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
    3. Bolsjebeder: Skræl bolsjebede og skær den i små tern. Riv limeskal fint og pres saften over. Bland det med bederne og krydr med salt og peber.
    4. Anret: Kom suppen i portionsskåle og top med bolsjebederne. Servér med ris til.