Budget
Budget
2 dages holdbarhed
Pasta med cremet kyllingekød og salat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Pasta
200 g
Løg
1 stk
Babyspinat
50 g
Hakket kylling
300 g
Hønsebouillon
1 pose
Oregano
½ pose
Creme fraiche
1 dl
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 733 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 81 g
- Protein: 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Vend gerne den færdigkogte pasta i den cremede sauce med kyllingekødet.
Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra, men gem ca. ½-1 dl af kogevandet.
Pil og hak løg fint. Skyl og tør spinaten.
Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Kom kyllingekødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får noget farve. Del det nu fra hinanden med grydeskeen. Tilsæt løg og steg videre til kødet er gennemstegt og løget er blankt. Tilføj bouillon, oregano, creme fraiche og pastavand. Bring i kog, skru ned til lav varme og lad det småkoge til resten af retten er klar. Hvis det bliver for tørt/tykt kan du tilsætte lidt mere vand.
Del salaten på langs, skyl den indvendig og hak groft. Skyl tomat og skær i grove tern. Bland salaten og tomaterne med 2 tsk olivenolie og lidt salt og peber.
Vend spinaten i kyllingekødet og smag til med salt og peber lige før servering.
Håber maden smager!