Pasta med cremet kyllingekød og salat
15-20
Budget
2 dages holdbarhed

Pasta med cremet kyllingekød og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Pasta
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
Løg
1 stk
Babyspinat
Babyspinat
50 g
Hakket kylling
Hakket kylling
300 g
Hønsebouillon
Hønsebouillon
1 pose
Oregano
Oregano
½ pose
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
Tomat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Vend gerne den færdigkogte pasta i den cremede sauce med kyllingekødet.

  1. Pasta: Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra, men gem ca. ½-1 dl af kogevandet.
  2. Pil og hak løg fint. Skyl og tør spinaten.
  3. Cremet kyllingekød: Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Kom kyllingekødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får noget farve. Del det nu fra hinanden med grydeskeen. Tilsæt løg og steg videre til kødet er gennemstegt og løget er blankt. Tilføj bouillon, oregano, creme fraiche og pastavand. Bring i kog, skru ned til lav varme og lad det småkoge til resten af retten er klar. Hvis det bliver for tørt/tykt kan du tilsætte lidt mere vand.
  4. Salat: Del salaten på langs, skyl den indvendig og hak groft. Skyl tomat og skær i grove tern. Bland salaten og tomaterne med 2 tsk olivenolie og lidt salt og peber.
  5. Servering: Vend spinaten i kyllingekødet og smag til med salt og peber lige før servering.