Grøntsagssuppe med rodfrugter, linquecapølse og croutoner
30-40
Budget
4 dages holdbarhed

Grøntsagssuppe med rodfrugter, linquecapølse og croutoner

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Surdejsbolle (Gluten, Hvede)
1 stk
Grøntsagsbouillon
Grøntsagsbouillon
1½ pose
Porre
Porre
1 stk
Bagekartoffel
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
Gulerod
2 stk
Knoldselleri
Knoldselleri (Selleri)
1 stk
Grillpølse m. linquica
Grillpølse m. linquica
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 575 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis der bliver rester kan suppen holde sig i køleskabet i flere dage. Den kan også fryses.

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Croutoner: Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm og vend med lidt olivenolie. Fordel dem på en bageplade og bag ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde.
  3. Grøntsagssuppe: Kog 7½ dl vand op i en stor gryde og tilsæt bouillon. Flæk porre på langs, skyl grundigt og skær i skiver. Skræl kartoffel, gulerod og knoldselleri og skær i tern. Kom grøntsagerne i vandet og lad suppen småkoge i 15-20 min. til grøntsagerne er gennemkogte. TIP: Kartoflerne koger ud og jævner suppen, jo længere den koger. Så hvis du gerne vil have konsistens som en labskovs, så kog noget længere.
  4. Linquicapølse: Skær pølserne i skiver og tilsæt suppen, når der er 5 min. tilbage af kogetiden. Smag til med salt og peber.