Suppe af pastinak og porre med ostebrød
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Suppe af pastinak og porre med ostebrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Persillerodssuppe med ostebrød

Grøntsagsbouillon
2 pose
Timian, frisk
½ pakke
Porre
1 stk
Bagekartoffel
2 stk
Pastinak
2 stk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 762 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 116 g
  • Protein 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C
  2. Pastinak/porresuppe: Bring 1 ltr vand i kog i en stor gryde og tilsæt bouillon og 3 timiankviste. Skyl porre grundigt og snit i skiver. Skræl kartoffel og rødder og skær dem i ½ cm tykke skiver. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til de er møre.
  3. Ostebrød: Fordel ost på brødet og drys med timianblade efter smag. Gratinér brødet i ovnen 6-8 min. til osten er smeltet.
  4. Anret: Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme fraiche og smag til med salt og peber. Skær brødet i mindre stykker og servér til suppen.