Pizza med majs, bacon og zucchini
20-30
5 dages holdbarhed

Pizza med majs, bacon og zucchini

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du have

Pizzabund
Pizzabund (Gluten, Hvede)
2 stk
Squash
Squash
1 stk
Hvidløg
Hvidløg
1 fed
Majskerner
Majskerner
140 g
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Revet ost
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Bacon
Bacon
100 g
Oregano
Oregano
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1057 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 126 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft). Placér hver bund på bagepapir på en bageplade.
  2. Zucchini: Skyl squash og riv den groft. Krydr med lidt salt og peber, vend det rundt og lad det stå et par min. Pres så meget væde ud af det du kan.
  3. Majscreme: Pil hvidløg og hæld væden fra majsene. Blend halvdelen af majsene med hvidløg og creme fraiche.
  4. Pizza: Smør bundene med majscreme og fordel zuccini ovenpå. Drys herefter med ost, bacon og resten majsene. Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladeerne halvvejs igennem.
  5. Drys med oregano og servér.