Pulled chicken med mangosalsa, bulgur og hvidløg/persille-dip
15-20
5 dages holdbarhed

Pulled chicken med mangosalsa, bulgur og hvidløg/persille-dip

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Pulled chicken med ananassalsa

Pulled chicken
250 ca-g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Mango
½ stk
Forårsløg
½ bundt
Koriander, frisk
½ pakke
Rød chili
¼-½ stk
Lime
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Persillade (Svovldioxid)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 694 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pulled chicken: Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen med det samme. Når ovnen er varm skal det have yderligere 10 min. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
  2. Bulgur: Kom bouillon i vandet og tilbered bulguren som anvist på pakken.
  3. Mangosalsa: Skær skrællen af mangoen og fjern stenen. Skyl forårsløg. Skær mango i tern og forårsløg i skiver. Hak koriander groft og chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bland mango, forårsløg, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
  4. Hvidløg/persille-dip: Hæld creme fraiche i en skål og bland persillade i.