Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
Kartofler
400 g
Dild, frisk
Dild, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ tsk
Æble
Æble
½ stk
Skoleagurk
Skoleagurk
1 stk
Appelsin
Appelsin
½ stk
Skalotteløg
Skalotteløg
½ stk
Hvidvinseddike
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Honning
Honning
½ spsk
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 504 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15–20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Dildsauce: Pluk dilden og hak det groft. Kom dild i en skål (gem lidt til anretning) og bland med yoghurt, sennep, ½ tsk olivenolie, lidt salt og peber.
  3. Appelsin/æblesalat: Skær æble og agurk i tern. Skær skallen af appelsinen og skær frugtkødet i tynde skiver. Pil og skær skalotteløg i skiver. Læg det hele i en skål og bland med hvidvinseddike, honning, ½ tsk olivenolie og smag til med salt og peber.
  4. Kom lidt olivenolie og salt på de nykogte kartofler. Pluk laksen i mindre stykker og anret på appelsin/æblesalaten. Servér med kartofler og dildsauce.