25-35
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Limekylling i kokosmælk med koriander og ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
- Sukker
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Broccoli
1 stk
Cherrytomater
125 g
Ingefær
½ stk
Lime
½ stk
Kyllingebryst
280 g
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
1 pakke
Sambal oelek
¼ tsk
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Koriander, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 735 kcal
- Fedt 29 g
- Kulhydrater 72 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Del broccoli i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skær tomater i halve. Skræl ingefær og riv det fint. Skyl lime og riv skallen fint.
- Skær kyllingebryst i tern 3x3 cm. Varm en stegepande eller wok op med ½ spsk olie og steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt presset hvidløg, ca. 1 spsk revet ingefær, tomatpuré, sambal oelek, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
- Tilfør kokosmælk, bouillon, limeskal og saft af ½ lime, broccoli og halvdelen af tomaterne. Lad det koge i ca. 5 min. til kyllingen er færdig.
- Skær resten af limen i både. Hak koriander groft.
- Strø korianderen over kyllingen og servér med ris, resten af tomaterne og limebåde.