4 dages holdbarhed
Koreanske bbq-kyllingkøller i spicy ingefærsauce med mango/pak choy-salat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Sennep·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
BBQ Kyllingekøller
500 g
Basmatiris
135 g
Honning
2 tsk
Teriyakisauce
½ pakke
Ingefær/hvidløg/chili i olie
¼+¼ pose
Sesamfrø
½ pose
Lime
¼+¼ stk
Mango
1 stk
Pak choy
1 stk
Forårsløg
½+½ bundt
Koriander, frisk
½ pakke
Srirachasauce
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1005 kcal
- Fedt: 35 g
- Kulhydrater: 109 g
- Protein: 64 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Læg pakken med kyllingekøller i en skål med lunkent vand i ca. 5 min.
Kog risene som anvist på posen.
Tryk kyllingekøllerne forsigtigt fra hinanden i emballagen, før du åbner den. Kom væden fra kyllingen i en lille gryde sammen med honning, teriyakisauce og halvdelen af ingefærblandingen og varm op. Læg køllerne i et stort ovnfast fad, hæld ingefærsaucen over og vend rund. Steg i ovnen 15–20 min. Vend kyllingen undervejs for et mere jævnt resultat. Drys sesamfrø på kyllingen, når der er 5 min. tilbage af stegetiden.
Halvér lime og pres saften af halvdelen. Bland det med resten af ingefærblandingen, lidt salt og 1 tsk sukker i en salatskål. Skræl og skær mangoen i tern. Skyl og skær pak choy i både. Skyl og skær forårsløget i tynde skiver. Skyl og pluk koriander. Bland mango, pak choy og forårsløg (gem lidt til topping) med dressingen i salatskålen. Lad salaten trække frem til servering. Top salaten med koriander.
Skær resten af limen i både. Top retten med forårsløg, hakkede peanuts og srirachasauce. Servér med ris og limebåde til.
Håber maden smager!