Okonomiyaki burger med mixede fritter
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Okonomiyaki burger med mixede fritter

Vegetarisk japansk-inspireret burger med masser af umami. Det er nemt at lave og smager skønt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du have

Bagekartoffel
1 stk
Sød kartoffel
1 stk
Røget paprika
1 tsk
Forårsløg
½ bundt
Coleslaw-blanding
200 g
Æg (Æg)
2 stk
Panko (Gluten, Hvede)
½ pakke
Ketchup
1 pose
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Worcestershire sauce (Sennep)
1 spsk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 535 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 16 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
  2. Fritter: Skræl begge slags kartofler og skær dem i stave på 1 cm tykkelse. Bland dem med røget paprika, salt, peber og lidt olie. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag midt i ovnen ca. 15-20 min.
  3. Okonomiyaki: Snit forårsløg fint og skyl dem grundigt. Kom dem i en skål og bland med coleslaw-blanding. Pisk æg, 1 spsk vand og panko sammen og tilsæt det til grøntsagsblanding. Rør det grundigt sammen og krydr med salt og kværnet peber. Varm en stegepande op med lidt olie. Form én bøf pr. person på panden og pres dem let. Steg dem ca. 5 min. på hver side.
  4. Okonomi sauce: Rør ketchup. soja og Worcestershire sauce sammen i en lille skål. 
  5. Varm burgerbollerne i ovnen et par min. Skyl og skær agurk i skiver.
  6. Anret: Smør bollerne med saucen og kom okonomiyaki og agurkeskiver i. Servér fritterne til med mayonnaise.