Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner
20-30
5 dages holdbarhed

Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner

Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med frisk koriander og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingelårsteak
350 g
Koriander, frisk
½ pakke
Hvidløg
1½ fed
Hønsebouillon
½ pose
Citron
½ stk
Hvidvin cooking wine (Svovldioxid)
½ dl
Grønne bønner
150 g
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 917 kcal
  • Fedt 49 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kylling: Varm olie op ved høj varme i en stor gryde eller sauterpande. Læg kyllingen på med skindet nedad og brun godt af til skindet er gyldent. Skyl og hak imens koriander og pil og pres hvidløg. Krydr med salt og peber, vend kyllingen og skru ned for varmen. Tilsæt bouillon, 1½ dl vand, 2 spsk citronsaft, hvidvin, hvidløg og halvdelen af koriander. Kog op og lad det simre under låg i ca. 12-15 min.
  2. Grønne bønner: Nip bønnerne og kog dem ca. 5 min. i rigeligt vand.
  3. Frisk pasta: Kog pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
  4. God sovs: Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt. mere koriander og citronsaft.
  5. Anret: Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og servér med frisk pasta og bønner. Drys med det sidste koriander.