Nem butter chicken med peberfrugt, koriander og ris
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Nem butter chicken med peberfrugt, koriander og ris

Med Mattssons Nielsens færdige butter chickern sauce er det lynhurtigt at lave velsmagende indisk ret serveret med mangochutney og yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Smør

Det skal du bruge

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Rød peber
Rød peber
1 stk
Hvidløg
Hvidløg
½ fed
Kyllingeinderfilet
Kyllingeinderfilet
300 g
Garam masala
Garam masala
¼ pose
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Butter chicken sauce
Butter chicken sauce (Mælk, Mandler, Laktose)
1 pose
Koriander, frisk
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
Mangochutney, stærk
1 pose
Yoghurt naturel
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 728 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Steg gerne noget af korianderen sammen med hvidløget, det giver en god smag.

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Forberedelse: Skyl og rens peberfrugt og skær i små tern 1x1 cm. Knus hvidløg med den brede side af kniven, fjern skallen og hak feddet fint. Skær kyllingen i mindre stykker ca. 2x2 cm.
  3. Kylling: Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie og ½ spsk smør. Kom hvidløg og garam masala i panden og svits det nogle min. Tilføj peberfrugt og steg yderligere nogle min. Tilsæt kyllingen og sted det hele ca. 4-5 min.
  4. Butter chicken: Kom creme fraiche og 1 spsk vand i og lad det koge op. Tilsæt butter chicken sauce og lad det simre under låg ved lav varme ca. 3 min.
  5. Hak koriander og drys over retten. Servér med ris, mangochutney og yoghurt til.