Pizza med majs, bacon og zucchini
5 dages holdbarhed

Pizza med majs, bacon og zucchini

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Squash
1 stk
Hvidløg
1 fed
Majskerner
140 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Bacon
100 g
Oregano
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1057 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 126 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft). Placér hver bund på bagepapir på en bageplade.
 Skyl squash og riv den groft. Krydr med lidt salt og peber, vend det rundt og lad det stå et par min. Pres så meget væde ud af det du kan.
Pil hvidløg og hæld væden fra majsene. Blend halvdelen af majsene med hvidløg og creme fraiche.
 Smør bundene med majscreme og fordel zuccini ovenpå. Drys herefter med ost, bacon og resten majsene. Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladeerne halvvejs igennem.
Drys med oregano og servér.
Håber maden smager!