Casarecce med gratineret torsk, spinat og citron
15-20
4 dages holdbarhed

Casarecce med gratineret torsk, spinat og citron

En hurtig pastaret med cherrytomater, bladselleri og sprød fisk på topen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du have

Pasta
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Rødløg
Rødløg
½ stk
Hvidløg
Hvidløg
1 fed
Bladselleri
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Cherrytomater
Cherrytomater
250 g
Citron
Citron
½ stk
Urte kryddermix
Urte kryddermix
½ pose
Torskefilet (har været frosset)
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Tanelli ost
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Rasp
Rasp (Gluten, Hvede)
½ pose
Babyspinat
Babyspinat
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 703 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Pasta: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  3. Grøntsager: Pil rødløg og hvidløg. Pres hvidløg og skær rødløg i skiver. Skyl bladselleri og skær i skiver. Skyl cherrytomater og halvér. Kom det hele i et ovnfast fad og riv citronskal over. Krydr med urtekrydderi, salt og peber. Bland det godt rundt med lidt olivenolie og fordel det jævnt.
  4. Gratineret torsk: Krydr fisken med salt og peber. Læg dem oven på grøntsagerne og pres den lidt ned. Riv osten over og drys herefter med rasp. Bag det midt i ovnen ca. 8-10 min. til det har fået lidt farve og fisken er fast i kødet.
  5. Pasta med spinat og citron: Skyl spinaten. Pres saft af citron i en lille skål og bland det med 1 spsk olivenolie og 2 spsk vand fra pastaen. Kom spinaten i gryden lige inden pastaen er færdig og rør rundt i 10 sek. Dræn det hele og kom det tilbage i gryden. Rør citron blandingen i og smag til med salt og peber.
  6. Anret: Fordel pastaen i bunden af dybe tallerkener og kom grøntsager ovnen på. Top til sidst med et stykke fisk på hver. Velbekomme.