Scaloppine af kylling i cremet sennepssauce med porre og spinatkartofler

Kalorielet

4 dages holdbarhed

Scaloppine af kylling i cremet sennepssauce med porre og spinatkartofler

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Banket kyllingebryster stegt med porre i en sauce af creme fraiche, dijonsennep og estragon. Hertil spinatkartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie
  • Olivenolie
Kartofler
400 g
Kyllingebryst
280 g
Porre
1 stk
Hvidløg
1 fed
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Babyspinat
50 g
Estragon, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 553 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 45 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Flæk kyllingebrysterne på langs, så du får flade filetter. Bank dem let med håndfladen, så de bliver halv så tykke. Krydr med salt og peber og vend dem i mel. Varm en stegepanden op med lidt olie. Steg kyllingen ved middelhøj varme 2-3 min. på hver side.
Rens porre, fjern evt. ydreblade og skær i 1 cm tykke skiver og skyl dem. Pil og pres hvidløg. Kom begge på panden med kylling og steg med ca. 2 min. Tilsæt creme fraiche, sennep og 1 dl vand og lad det koge i 2-3 min. Vend rundt i det undervejs. Spæd til med lidt vand (ca. 1 spsk), hvis det bliver for tykt.
 Skyl spinaten. Kom den i vandet med kartoflerne i 10 sek. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber. Dryp lidt olivenolie over.
 Hak estragon fint og bland det i saucen. Spis retten med spinatkartofler til.
Håber maden smager!