Nem linguine bolognese med bacon og salat
15-20
4 dages holdbarhed

Nem linguine bolognese med bacon og salat

Mattsson Nielsens færdige bolognese ligger bunden i denne nemme ret. Serveres med en salat med tomat og balsamico dressing. Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Det er hurtig aftensmad, der både smager og mætter. Serveres helt klassisk med pasta og revet grana.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pasta
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
Løg
½-1 stk
Bacon
Bacon
75 g
Bolognese
Bolognese (Svovldioxid)
600 g
Tomat
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Tanelli ost
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 801 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Bolognese: Varm en gryde op med lidt olie. Pil løg og hak det. Steg løg og bacon i 2-3 min. ved middelhøj varme. Kom bolognese i og lad det simre 5-7 min.
  3. Salat: Skyl tomat og skær i tern. Bland med salaten i skål og vend med 1 spsk olivenolie, balsamico og lidt salt.
  4. Riv osten. Hæld vandet fra pastaen og bland med bolognese eller servér hver for sig. Drys med revet ost lige inden retten spises.