4 dages holdbarhed
Wraps med krydret pulled chicken
grønt og chili-dipRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
En enkel ret med krydret pulled chicken i tortillawraps med salat og chili-dip med yoghurt. Det er krydret men ikke stærkt og helt sikkert en ret, som børnene vil elske.
En enkel ret med krydret pulled chicken i tortillawraps med salat og chili-dip med yoghurt. Det er krydret men ikke stærkt og helt sikkert en ret, som børnene vil elske.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Yoghurt naturel
1 dl
Srirachasauce
1 pakke
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Pulled chicken
250 ca-g
Three spices
½ pose
Hjertesalat
1 stk
Tomat
2 stk
Tortilla-wrap
4 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 679 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
Rør yoghurt med srirachasauce (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og lidt salt. Stil det i køleskabet.
Pil og hak løg. Varm lidt olie i en tykbundet gryde. Pres hvidløg i og steg sammen med løg i ca. 3 min. uden at de bruner. Kom kødet med væde i og lad det stege med i 5 min. Del det fra hinanden med grydeskeen undervejs. Tilsæt three spice og lad det simre ca. 2 min. Sluk for varmen og læg låg på.
Skyl salat og tomater. Snit salat i fine strimler og skær tomater i mindre stykker.
Pak wraps ind i stanniol og varm dem i ovnen ca. 5 min eller i mikroovn uden staniol i ca. 20 sek. pr. stk. Fordel kødblanding, salat, coleslaw-blanding, tomat og dip på wrapsene. Rul dem sammen og servér.
Håber maden smager!