Grøn karry med oksetykkam og pak choy
15-20
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Grøn karry med oksetykkam og pak choy

Grøn karry er en populær thailandsk ret, der er kendt for sin fyldige og krydrede smag. Den laves med grøn karrypasta, som er en blanding af friske grønne chili, citrongræs, galanga, hvidløg, skalotteløg og andre krydderier.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du have

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Grøn karrypasta
Grøn karrypasta
½ pose
Kokosmælk
Kokosmælk
4 dl
Oksesteg af tykkam
300 g
Pak choy
Pak choy
1 stk
Skalotteløg
Skalotteløg
1 stk
Fiskesauce
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 976 kcal
  • Fedt 61 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøn karry: Varm en gryde op med lidt olie og steg karrypasta i 1 min. Kom kokosmælk på og kog den lidt ind ca. 5 min. Kom oksekød uden lage i. Del kødet med en grydeske og kog videre i 5 min.
  3. Grønt: Skyl pak choy og skær i strimler. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Kom det i gryden og tilsæt fiskesauce. Lad det småkoge i 3 min. Smag til med salt og peber.
  4. Servér den grønne karry med ris til.