Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Beef salad med rødbede og kinaradise
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
Sorte ris
125 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Skoleagurk
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Kinaradise
1 stykke
Rødløg
1 stk
Lime
1 stk
Hvidløg
1 fed
Fiskesauce
1 spsk
Srirachasauce
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 763 kcal
- Fedt: 37 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Varm en stegepande op og kom kød og lage på. Kog 3-4 min. til det begynder at stege Steg videre 1-2 min.
Bank agurk let med hånden og skær i tykke skiver. Skær rødbeder i tern. Skræl kinaradise og pil rødløg, del dem og skær begge i tynde skiver (brug gerne et mandolinjern).
Riv skallen af lime fint i en skål og pres saften over. Pres hvidløg i og rør sammen med fiskesauce, srirachasauce og 2 spsk olivenolie.
Vend kødet og grøntsager i dressingen. Servér med sorte ris til.
Håber maden smager!