Linguine med citron, sprød chorizo og broccoli

Budget

Budget
5 dages holdbarhed

Linguine med citron, sprød chorizo og broccoli

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Pasteuriseret æggeblomme
½ bæger
(Æg)
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Broccoli
¾ stk
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 653 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Riv osten og citronskal fint. Bland halvdelen af osten med citronskal, æggeblomme, ½ spsk smør, ½ spsk olivenolie, lidt salt og peber. Pres citronsaft en halv citron over og rør sammen.
 Varm en tør stegepande op til medium varme. Skær chorizo i strimler. Steg den sprød 3-4 min. Læg det til side på køkkenrulle.
 Skær broccoli i små buketter og stokken i mindre tern. Kog det med pasta de sidste 3 min. Hæld vandet fra, men gem ca. ½ dl.
Skyl og skær tomat i tern. Skyl rucola. Vend rucola, tomat, citronsauce, broccoli og pasta sammen. Spæd til med lidt af pastavandet til passende konsistens. Servér pasta og top med resten af osten og chorizo.
Håber maden smager!