Linguine med citron, sprød chorizo og broccoli
20-30
Budget
5 dages holdbarhed

Linguine med citron, sprød chorizo og broccoli

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du have

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Citron
½ stk
Pasteuriseret æggeblomme (Æg)
½ bæger
Chorizo-pølse (Soja, Mælk, Laktose)
70 g
Broccoli
¾ stk
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 653 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Citronsauce: Riv osten og citronskal fint. Bland halvdelen af osten med citronskal, æggeblomme, ½ spsk smør, ½ spsk olivenolie, lidt salt og peber. Pres citronsaft en halv citron over og rør sammen.
  3. Chorizo: Varm en tør stegepande op til medium varme. Skær chorizo i strimler. Steg den sprød 3-4 min. Læg det til side på køkkenrulle.
  4. Broccoli: Skær broccoli i små buketter og stokken i mindre tern. Kog det med pasta de sidste 3 min. Hæld vandet fra, men gem ca. ½ dl.
  5. Anret: Skyl og skær tomat i tern. Skyl rucola. Vend rucola, tomat, citronsauce, broccoli og pasta sammen. Spæd til med lidt af pastavandet til passende konsistens. Servér pasta og top med resten af osten og chorizo.