Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Bagt laks med sataysauce
og thai salatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Sukker
- Peber
Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Sataysauce
1 pose
Lime
1 stk
Hvidløg
1 fed
Koriander, frisk
½ pakke
Fiskesauce
1 spsk
Hvidvinseddike
1 spsk
Skalotteløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 703 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 73 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Kom laksen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Hæld sataysauce over fisken og tilsæt 1 spsk vand. Bag i oven 10-12 min.
Riv limeskal fint ned i en stor skål. Pil hvidløg og pres ned i skålen. Skyl og hak koriander og bland det hele sammen med fiskesauce, hvidvinseddike, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Skær resten limefrugten i både.
Pil løg og skær i skiver. Skræl gulerod og riv groft. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i skrå skiver på ca. 1 cm. Mix det godt sammen med dressingen.
Servér laksen med ris, thai salat og limebåde. Kom evt. lidt vand i fadet for at få det sidste sataysauce med.
Håber maden smager!