Bagt laks med sataysauce og thai salat
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Bagt laks med sataysauce

og thai salat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Peber
Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Sataysauce
1 pose
Lime
1 stk
Hvidløg
1 fed
Koriander, frisk
½ pakke
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Skalotteløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 703 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
 Kom laksen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Hæld sataysauce over fisken og tilsæt 1 spsk vand. Bag i oven 10-12 min.
 Riv limeskal fint ned i en stor skål. Pil hvidløg og pres ned i skålen. Skyl og hak koriander og bland det hele sammen med fiskesauce, hvidvinseddike, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Skær resten limefrugten i både.
 Pil løg og skær i skiver. Skræl gulerod og riv groft. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i skrå skiver på ca. 1 cm. Mix det godt sammen med dressingen.
Servér laksen med ris, thai salat og limebåde. Kom evt. lidt vand i fadet for at få det sidste sataysauce med.
Håber maden smager!