Mezze maniche med svinestrimler og linquica pølse
0 dages holdbarhed

Mezze maniche med svinestrimler og linquica pølse

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Hurtig pasta med cremet, velsmagende, saftigt svinekød og linquica pølse, vendt med friskrevet ost er en populær hverdagsret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Løg
½ stk
Rød peber
1 stk
Squash
½ stk
Grillpølse m. linquica
2 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Urte kryddermix
½ pose
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 955 kcal
  • Fedt: 41 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Pil og skær løget i tynde skiver. Skyl og skær, paprika og squash i tern. Skær linquica pølsen i skiver.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg svinekød og linquica pølse i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, peber og squash og steg det hele sammen i cirka 5 minutter. Tilsæt creme fraichen, ½–1 dl vand, grøntsagsbouillonen og urteblandingen. Lad det simre i 2-3 minutter. Riv tanelli osten fint på et rivejern og vend den i saucen. Smag til med salt og peber.
Vend pasta med saucen og spis 
Håber maden smager!