Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
One tray med kylling, fennikel, ajvar og peberfrugt
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser
One tray er en nem måde at lave aftensmad på, i et fad med det hele.
One tray er en nem måde at lave aftensmad på, i et fad med det hele.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Rødløg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Rød peber
1 stk
Fennikel
1 stk
Tomat
1 stk
Kyllingelårsteak
2 stk
Oregano
1 pose
Ajvar
1 pakke
Basmatiris
135 g
Bredbladet persille
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 763 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Du kan også bruge stanniol, så skal det bare ikke krølles
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Pil rødløg og hvidløg, skær rødløg i både og pres hvidløg. Skyl, rens og skær peberfrugt i rustikke stykker. Skær top og bund af fennikel og skær i både. Skyl tomat og skær i tern.
Kom kyllingen i en skål og vend den med lidt salt og peber. Tilsæt grøntsagerne, oregano, ajvar og lidt olivenolie. Rør det hele godt rundt.
Kom ris og 3 dl vand i et fad eller pande, som kan tåle at gå i ovnen. Størrelsen skal passe til det antal i er. Krøl et ark bagepapir (se tip) og gør det lidt fugtigt. Læg det over risene og prik et par huller i med en kniv. Fordel grøntsagerne på bagepapiret og kom kyllingen ovenpå med skindet opad. Bag det i oven ca. 25 min.
Skyl og hak persillen. Hold på kylling og grønt og træk langsomt bagepapiret ud, så kylling, grønt og væde kommer oveni risene. Drys med persille og servér.
Håber maden smager!