Mezze maniche alla Norma

Budget

Budget
Vegetar
5 dages holdbarhed

Mezze maniche alla Norma

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Aubergine
1 stk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Hvidløg
2 fed
Chiliflager
¼ pose
Oregano
½ pose
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Grov luksus salat
100 g
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 628 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 90 g
  • Protein: 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
Skyl aubergine og skær i 2x2 cm tern. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olivenolie og salt. Bag dem i 15 min.
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Pil hvidløg og hak(/pres det. Varm lidt olivenolie op i en wok eller stegepande med høj kant. Steg hvidløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) uden det tager farve. Tilsæt oregano, tomatpurè og hakkede tomater TIP: kom en sjat vand i dåsen for at få det sidste med. Lad det småsimre i 5-7 min. Tilsæt aubergine og kog videre i 1 min. Smag til med salt og peber.
Vend pastaen i saucen med ca. ½ dl af pastavandet. Riv osten fint.
Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte eller brug en salatslynge. Skyl og skær agurk i mindre tern og bland med salat i en skål. Vend det med balsamico, 1 spsk olivenolie og lidt salt.
Drys ost på pastaen og spis med salaten ved siden af. 
Håber maden smager!