Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Bagte gnocchi
med svampe, cherrytomater og ajvarRetten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Rødløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Squash
1 stk
Østershatte
200 g
Rød peber
1 stk
Cherrytomater
125 g
Gnocchi
500 g
Oregano
½ pose
Rucola salat
50 g
Ajvar
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 753 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 107 g
- Protein: 19 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Pil rødløg og hvidløg. Pres hvidløg og skær rødløg i både. Skyl squash og skær i grove tern. Hiv østershattene i grove strimler. Rens peberfrugt og skær i tykke strimler. Skyl cherrytomater.
Fordel alle grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Tilføj gnocchi, oregano, 2 spsk olivenolie, salt og peber og bland det godt sammen. Spred det i et tyndt lag og bag i 20-25 min. Vend i det et par gange undervejs.
Skyl salaten og vend den med gnocchi. Kom ajvar hen over og servér.
Håber maden smager!