Kyllingeburger med bacon og fritter
20-30
2 dages holdbarhed

Kyllingeburger med bacon og fritter

Mager hakket kylling, grov burgerbolle, sprød bacon og lækre ingredienser, der bare giver en super smag. Et hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
Rødløg
1 stk
Hakket kylling
Hakket kylling
300 g
Rasp
Rasp (Gluten, Hvede)
½ pose
Persillade
Persillade (Svovldioxid)
1 pose
Bagekartoffel
Bagekartoffel
1 stk
Sød kartoffel
Sød kartoffel
1 stk
Bacon
Bacon
2 skiver
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
Tomat
1 stk
Aioli
Aioli (Æg)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 910 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Kylingefars: Pil løget og hak halvdelen fint. Rør kødet med rasp, krydderi og lidt peber. Tilsæt hakket løg og rør farsen godt sammen. Stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Fritter: Skyl og skær begge slags kartoffel i tynde både. Vend dem i lidt olie og krydr med salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20-22 min.
  4. Bacon: Varm en pande op til høj varme og steg baconskiverne. Vend dem jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg bacon til side på køkkenrulle.
  5. Bøffer: Tag farsen ud af køleskabet og form en ca. 1 cm tyk bøf til hver med en kniv. Brun bøfferne på panden i fedtet fra baconen 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 10 min. i alt.
  6. Burger: Flæk burgerbollerne og sæt dem i ovnen med fritterne de sidste 5 min. Skyl salaten og del i blade, skyl og skær tomat i skiver og snit resten af løget i tynde skiver. Smør bollerne med et tyndt lag aioli og saml med grønt, bacon og bøf.
  7. Servér kyllingeburgeren med fritter og resten af aiolien.