Rød linsesuppe med rodfrugter, grønne bønner og pancetta
4 dages holdbarhed

Rød linsesuppe med rodfrugter, grønne bønner og pancetta

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Fyldig suppe med masser af rodfrugter, grønne bønner og sprød pancetta toppet med creme fraiche. Serveres med godt brød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Pastinak
1 stk
Gulerod
2 stk
Bagekartoffel
1 stk
Grøntsagsbouillon
2 pose
Pancetta i tern
130 g
Røde linser
½ pose
Grønne bønner
½ pakke
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 784 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 103 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skræl pastinak, gulerod og kartoffel og skær i tern 1½x1½ cm. Opløs bouillon i 1 ltr kogende vand.
Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og steg løg, hvidløg og pancetta ved middelvarme i 2 min. Tilsæt gulerod, pastinak og kartoffel og vend godt rundt. Tilføj linser og hæld bouillonen i. Skru ned og lad simre ca. 10 min.
Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Kom bønnerne i suppen efter de 10 min. og kog yderligere 5 min. Smag suppen til med salt og peber.
Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg 1 spsk creme fraiche på toppen af hver skål. Servér med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.
Håber maden smager!