Vegetarisk carbonara med svampe og hvidløg
Vegetar
4 dages holdbarhed

Vegetarisk carbonara med svampe og hvidløg

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
En klassiker får her et kødfrit twist. Serveres med en sprød syrlig salat til.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Champignon
125 g
Østershatte
200 g
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Salatmix Toscana
100 g
Kålmix
50 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Tanelli ost
2 pakke
(Mælk, Laktose)
Pasteuriseret æggeblomme
1½ bæger
(Æg)
Svampefond
¼ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 712 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.  Gem 1 dl kogevand til saucen, inden du hælder vandet fra.
 Varm imens lidt olie op i en stor stegepande med høj kant, der kan rumme al pastaen. Skær svampene i mindre stykker, kom dem på panden og steg ved høj varme. Pil skalotteløg og hvidløg, hak begge fint og kom dem med på panden. Steg det hele 4-5 min. det må gerne få lidt farve. Sluk for varmen og krydr med salt og peber.
 Kom salat og kålmix i en skål og vend med vinaigrette.
Kom pastavandet på panden. Riv osten fint. Kom ost, æggeblommer og svampefond på panden og pisk det sammen. Tilsæt pastaen, når den er færdig. Rør i det til det bliver cremet. Hvis det ikke tykner, så varm det hele op stille og roligt under omrøring. Det må endelig ikke få for meget varme.
Skyl og hak persillen og drys det over retten. Servér med det samme med salat til.
Håber maden smager!