Kyllingekrebinetter med kartoffelpuré og dildstegt kål
2 dages holdbarhed

Kyllingekrebinetter med kartoffelpuré og dildstegt kål

3.92 (135)
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
3 stk
Letmælk
¼+½ dl
(Mælk, Laktose)
Rasp
1½ pose
(Gluten, Hvede)
Pasteuriseret æggeblomme
½ bæger
(Æg)
Hakket kylling
300 g
Skalotteløg
1 stk
Hvidkål
1 stykke
Honning
½ spsk
Dild, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 684 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Kulhydrater: 93 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Skræl kartoflerne og skær i mindre stykker. Kog dem møre 10-12 min. i vand, der lige dækker. Hæld vandet fra og tilsæt den første portion mælk og en klat smør. Pisk til en glat puré med elpisker eller stavblender. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
 Bland rasp, æggeblomme, mælk, salt og peber i en skål. Tilføj kyllingekødet og bland det godt sammen. Hæld resten af raspen i en dyb tallerken. Form farsen til bøffer og vend dem i resten af raspen. Varm en stegepande op til høj varme med lidt smør eller olie og brun krebinetterne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 10 min. ialt til de er gennemstegt.
Hak løg fint. Skær kålen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt smør og steg kålen ca. 2 min. Tilsæt løg, honning, lidt salt og friskkværnet peber. Steg yderligere ca. 1 min. Hak imens dilden og vend i kålen til sidst.
Servér kyllingekrebinetterne med kartoffelpuré og dildstegt kål.
Håber maden smager!