4 dages holdbarhed
Kyllingefilet og cremet svampepasta
med salat og syltede rødløg4.32 (262)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Kyllingeinderfilet
300 g
Pasta
200 g
Champignon
125 g
Løg
½ stk
Piskefløde
1¼ dl
Sojasauce
1 spsk
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
75 g
Syltede rødløg
½ glas
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 871 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 56 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Læg kyllingen i et ovnfast fad, pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Steg i ovnen i 10–12 min. til den er gennemstegt.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Rens og skær svampene i tynde skiver. Pil og hak løget fint. Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg svampene på panden i ca. 3 min. til de har afgivet lidt væske. Kom lidt olie og løg på sammen med svampene og steg i cirka 4 min. Tilsæt fløde og soja og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
Skyl og skær tomaten i tern. Kom tomat, salat og syltet rødløg i en serveringsskål og vend med lidt olivenolie, salt og peber.
Bland flødesovsen og den kogte pasta sammen eller servér hver for sig med stegt kylling og salat.
Håber maden smager!