BBQ-glaseret kotelet med honning/senneps-kartoffelsalat

Grill

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ-glaseret kotelet med honning/senneps-kartoffelsalat

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
13 Ingredienser
Med majssalat og grøn chili

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Citrusvinaigrette
2 spsk
Sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Honning
½ spsk
Purløg, frisk
½ pakke
Rødløg
½ stk
Æble
½ stk
Rød peber
½ stk
Majskerner
140 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Kotelet
2 stk
BBQ-sauce
1 pakke
Grøn chili
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 769 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede kødet på grill.
 Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Skyl kartoflerne hurtigt i koldt vand. Del dem i fire og kom dem i skål. Rør citrusvinaigrette, sennep og honning sammen og bland med kartoflerne. Smag til med salt og peber. Skær/klip purløg fint og kom halvdelen i kartoffelsalaten.
 Pil og hak rødløg fint. Skyl æblet og peberfrugt, skær begge i tern. Dræn majsene og kom dem i en skål sammen med rødløg, peberfrugt og æble. Vend det med æbleeddike og 1 spsk olie samt resten af purløget. Smag til med salt og peber.
 Krydr kødet med salt og peber på begge sider. Grill: Brun på direkte varme i ca. 2 min. på hver side. Læg kødet i en foliebakke, pensl med lidt barbecuesauce og steg videre på indirekte varme ca. 5-7 min. Pande: Varm en (grill)pande op med lidt olie. Steg koteletterne ved høj varme ca. 2 min. på hver side, skru ned og steg videre i 3-4 min. Pensl med barbecuesauce inden servering.
Skær chili i tynde skiver. Servér de grillede kotelettter med resten af bbq-saucen til sammen med kartoffelsalat og majssalat. Drys med chili, hvis du ønsker det stærkt.
Håber maden smager!