Stegt laks med citronglaserede rodfrugter
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Stegt laks med citronglaserede rodfrugter

Ny opskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Lækre laksefileter stegt på grillpande, serveres på en bund af stegte rodfrugter med små kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Kartofler, små
400 g
Knoldselleri
½ stk
(Selleri)
Gulerod
2 stk
Pastinak
1 stk
Citron
½ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Bredbladet persille
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
576 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Skræl alle rodfrugterne og skær dem i store tern. Skær citron i tykke skiver. Varm olie op på en (grill)pande og steg citronskiverne til de er gyldne. Tilsæt rodfrugterne og vend dem ofte, så de bliver stegt på alle sider uden at de bliver brune ca. 10 min. i alt.
 Steg laksen på en varm (grill)pande i ca. 6-8 min. Krydr med salt og peber.
Skyl og hak persille. Tilsæt 1 tsk sukker, persille og 1 dl vand til rodfrugterne og kog i 2 min. Smag til med salt og peber.
 Servér den grillstegte laks med citronglaserede rodfrugter og kogte kartofler. 
Håber maden smager!