Tigermad - Minifrikadeller med varm pastasalat
2 dages holdbarhed

Tigermad - Minifrikadeller med varm pastasalat

3.73 (213)
Under 35 min
10 Ingredienser
En tiger i maden? De små klassiske frikadeller smager rigtig godt sammen med pastasalaten, der har fået flotte tigerstriber (gulerodsstave), broccoli og pesto.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Havre

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Hakket gris & kalv
300 g
Løg
½ stk
Pasteuriseret æg
¾ bæger
(Æg)
Havregryn
¾ dl
(Gluten, Havre)
Oregano
1 tsk
Tomatpuré
⅓ pakke
Broccoli
½ stk
Gulerod
200 g
Pasta
200 g
(Gluten)
Grøn pesto
1½ spsk
(Mælk, Nødder, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 868 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 95 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Rør kødet med ½ tsk salt. Pil løg, riv ½ løg på den grove side af et råkostjern. Rør ¼ tsk peber, ¾ æg og løg i kødet. Tilsæt ¾ dl havregryn, 1 tsk oregano og 1 tsk tomatpuré. Sæt i køleskabet.
Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
Kog 200 g pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
Smelt ca. 1 spsk smør eller margarine ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Du skal lave ca. 10 frikadeller. 
Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt. 
Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og 1½ spsk pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 
Håber maden smager!