Linguine all´amatriciana
4 dages holdbarhed

Linguine all´amatriciana

4.05 (372)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Pancetta i tern
130 g
Hvidvin cooking wine
⅓ dl
(Svovldioxid)
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Hakkede tomater
1 dåse
Chiliflager
¼ tsk
Salatmix Toscana
100 g
Balsamico vinaigrette
1 pose
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 838 kcal
  • Fedt: 39 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
 Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Varm en stegepande med høj kant eller en wok med lidt olivenolie op til god varme. Steg pancetta 2-3 min. Kom løg og hvidløg ved, skru lidt ned for varmen og steg videre 3-5 min. Tilsæt hvidvin og kog ned til det halve.
Sæt pastaen over og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Lav imens resten af saucen.
 Kom tomater og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) på og lad det koge ned i ca. 10 min ved middelhøj varme. Mos gerne tomaterne med bagsiden af skeen. Smag til med salt og peber.
 Vend salatenmixen med vinaigrette.
Riv osten på et rivejern. Kom pastaen op i saucen og vend det sammen. Tilsæt evt. lidt af kogevandet. Servér med revet ost på toppen og salat ved siden af.
Håber maden smager!