Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kylling i rød karry med cashewnødder og ris
3.8 (411)
Under 45 min
9 Ingredienser
En dejlig nem orientalsk ret med kylling. Der er styrke i retten fra den røde karry (indeholder spor af skaldyr) og spændende pift fra sesam tilsat sødme fra ananas og kokosmælk - og hertil knas fra cashewnødder.
En dejlig nem orientalsk ret med kylling. Der er styrke i retten fra den røde karry (indeholder spor af skaldyr) og spændende pift fra sesam tilsat sødme fra ananas og kokosmælk - og hertil knas fra cashewnødder.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Fuldkornsris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Kokosmælk
2 dl
Rød karrypaste
½ pakke
Rød peber
¾ stk
Koriander, frisk
1 pakke
Sesamfrø
1 spsk
Ananas i tern
100 g
Cashewnødder
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 772 kcal
- Fedt: 36 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt ris over i 3 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Reducér evt. mængden, da den er meget stærk, og vend det godt rundt.
Rens peberfrugt og skær i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
Rist sesamfrø på en tør pande til de har taget let farve.
Kom peberfrugt og ananas uden væde i wokken og varm kort igennem.
Servér med ris og drys med cashewnødder, sesamfrø og koriander.
Håber maden smager!