Hakkebøf med bløde løg og kartofler

Kalorielet

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hakkebøf med bløde løg og kartofler

4.07 (197)
Under 35 min
8 Ingredienser
En rigtig klassiker med hakkebøf og bløde løg, serveret med brun sovs og kogte kartofler. Det er populært hos både store og små.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Løg
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Oksebouillon
½ pose
Madlavningsfløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Majsstivelse
½ pose
Kulør
½ tsk
Broccoli
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 583 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 53 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Pil løg og skær i tynde ringe. Steg dem på en stor pande i lidt olie ved middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
Form kødet til bøffer på ca. 1½ cm tykkelse. Brun dem ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt.
 Rør majsstivelsen med en smule koldt vand.
Opløs bouillon i ½ dl kogende vand. Hæld bouillonen på panden og lad det koge op. Tilsæt madlavningsfløde, majsstivelse og lidt kulør og smag til med salt og peber.
 Skyl broccoli og del i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartofler, broccoli og sovs. 
Håber maden smager!