Færdigstegte fiskedeller med persillesauce og gratineret spidskål
3 dages holdbarhed

Færdigstegte fiskedeller med persillesauce og gratineret spidskål

3.74 (116)
Under 30 min
7 Ingredienser
Serveret med kartofler til.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Peber
Spidskål
½ stk
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Rasp
½ pose
(Gluten, Hvede)
Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
(Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
Letmælk
2 dl
(Mælk, Laktose)
Kruspersille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 709 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 70 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Del kålen i store grove stykker. Kom den i et ovnfad smurt med olivenolie og krydr med salt og peber. Riv osten ud over kålen og drys med rasp. Bag dem ca. 25 min. til de er gyldne og gennembagte.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem nederst i ovnen i 8-12 min.
 Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1½ spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den. Skyl persille, hak den fint og kom i sovsen.
Servér de lune fiskedeller med bagt spidskål, kartofler og persillesovs.
Håber maden smager!