4 dages holdbarhed
Mezze maniche med kylling
fennikel og estragonRetten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Pasta
200 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sennep
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde
1½ dl
Grana Padano
35 g
Bredbladet persille
1 drys
Estragon, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 669 kcal
- Fedt: 12 g
- Kulhydrater: 81 g
- Protein: 60 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver.
Varm en gryde op med lidt olie. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min.
Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, sennep, kylling, madlavningsfløde, 4 dl vand og lidt salt. Lad det hele småkoge under låg i 15-18 min. Rør i den undervejs.
Riv grana og hak persille og estragon fint.
Vend krydderurterne i pastaen. Servér pasta retten drysset med grana på toppen.
Håber maden smager!