Mezze maniche med kylling, fennikel og estragon
4 dages holdbarhed

Mezze maniche med kylling

fennikel og estragon
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Sennep
2 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
1 drys
Estragon, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 669 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver. 
Varm en gryde op med lidt olie. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min.
Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, sennep, kylling, madlavningsfløde, 4 dl vand og lidt salt. Lad det hele småkoge under låg i 15-18 min. Rør i den undervejs.
Riv grana og hak persille og estragon fint.
Vend krydderurterne i pastaen. Servér pasta retten drysset med grana på toppen.
Håber maden smager!