4 dages holdbarhed
Citronpasta med tun og grønne bønner
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Grana Padano
35 g
Tun i vand
2 dåse
Grønne bønner
100 g
Bredbladet persille
½ pakke
Babyspinat
75 g
Citron
½ stk
Pasta
200 g
Fiskesauce
¾ tsk
Græsk yoghurt
½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 708 kcal
- Fedt: 17 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 64 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Riv osten. Dræn tunen for vand. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skær enderne af bønnerne og del dem i to. Skyl persille og hak det groft. Skyl babyspinat. Riv citronskal og pres saften.
Bland yoghurt med fiskesauce, ⅔ af osten, ½ spsk smør, ½ spsk olivenolie, citronskal og saft, lidt salt og peber.
Kog pastaen i 8 min. Tilsæt bønnerne og kog videre i ca. 3 min. Tag 1 dl af kogevandet fra. Vend spinaten i pasta gryden og hæld straks vandet fra. Kom pastaen tilbage i gryden. Vend det med tun, yoghurt-saucen, persille samt lidt af pastavandet. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Servér med det samme og drys med mere revet grana.
Håber maden smager!