5 dages holdbarhed
Flammkuchen
med bacon og løg4.28 (180)
Under 30 min
12 Ingredienser
Med tomat og rucola salat. Flammkuchen er en tysk ret, der minder om en tynd pizza. Den har en sprød bund og er traditionelt toppet med crème fraîche, løg og bacon.
Med tomat og rucola salat. Flammkuchen er en tysk ret, der minder om en tynd pizza. Den har en sprød bund og er traditionelt toppet med crème fraîche, løg og bacon.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Mel
Creme fraiche
1 dl
Urte kryddermix
½ pose
Rødløg
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Pizzabund
2 stk
Revet ost
100 g
Bacon
150 g
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Rød balsamico
1 spsk
Tanelli ost
1 pakke
Chiliflager
⅓ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 888 kcal
- Fedt: 49 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
Tænd ovnen på 250°C (Varmluft) og lad bagepladerne varm op i ovnen.
Rør creme fraiche med urte kryddermix. Pil rødløg, del i halve og skær i skiver. Skær forårsløg i tynde skiver.
Smør creme fraiche blandingen på bundene, drys med revet ost og fordel rødløg og bacon. Læg flammkuchen/pizzaerne over på de varme bageplader og bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Skyl tomater, skær dem i tern og bland med rucola. Rør ½ spsk olivenolie med balsamico med lidt salt og peber. Vend det med resten af salaten.
Skær Tanelli osten i tynde skiver med en skarp kniv. Fordel på de færdige flammkuchen og drys med forårsløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Servér med salat.
Håber maden smager!